Ryhmät ja koulutukset

Lentopallo torstaisin klo 9.30 NMKY:n salissa
Ohjaajana Heli Mäenpää. Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F. Tiedustelut: Marjatta Muilu: marjatta.muilu[ät]tnnky.fi, p. 050 307 4074

Psykologinen painonhallintaryhmä joka toinen maanantai klo 18.30
Tampereen NNKY:llä, alk. 15.1., 8 kertaa
Vetäjinä terapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja Päivi Niemi ja personal trainer Anneli Holma. Ryhmien rakenne: Punnitus ja päiväkirjan läpikäyminen, kuulumiskierros, teemaluento ja kotitehtävien antaminen. Ryhmän hintaan kuuluu henkilökohtainen käynti terapeutilla ja personal trainerilla. Ryhmän hinta on 300 €/hlö (NNKY:n jäsenille 250 €), josta osan voi maksaa Smartum- ja TYKY-seteleillä.
Kyselyt ja ilmoittautuminen: paivi.niemi[ät]tnnky.fi, p. 0400 946 285

TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) -kurssi la 3.2. klo 12-16 Tampereen NNKY:llä
TRE® (Stress, Tension and Trauma Releasing Exercises) on yksinkertainen, toiminnallinen ja tehokas harjoitusmenetelmä, joka käynnistää kehon luontaisen palautumisen stressin ja traumojen synnyttämistä jännitteistä. TRE-menetelmä tutkitusti helpottaa stressin oireita ja edesauttaa kehon rentoutumista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista. TRE-stressinpurkuliikkeillä, jotka tehdään yhdessä ohjaajan kanssa, käynnistetään palautumismekanismi joka useimmilla ilmenee kehon tärinänä, vapinana tai erilaisina kehon liikkeinä. Vetäjinä TRE-ohjaajat Päivi Niemi ja Asta Lehtimäki. Kurssin hinta 135 €, sis. materiaalin ja kahvin. Kyselyt ja ilmoittautuminen: paivi.niemi[ät]tnnky.fi, p. 0400 946 285.
Kysy myös yksilöohjauksista ja ryhmistä.

Keho tunteiden tulkkina -ryhmä ma klo 17 – 18.15
7.5. Omien rajojen vahvistaminen
14.5. Minä-tasapaino
21.5. Vireystilan säätely ja rentoutuminen
Kokeillaan ryhmässä kehollisia keinoja tunteiden kanssa työskentelyyn. Kolmen kerran hinta 60 €.
Ohjaajana tanssi-liiketerapeutti Asta Lehtimäki. Ilmoittautuminen: asta.lehtimaki[ät]tnnky.fi

Gospel-lattarit™ – kristillinen tanssitreeni