Etusivu
| Tulosta |

Minkälaista Gospel-liikuntaa saisi olla?

Sinun on mahdollista tilata Gospel-liikuntaa omaan seurakuntaasi tai yhteisöösi. Tanssipäivä tai -tilaisuus suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaiseksi. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Gospel-lattarit™-tunti, tyky-tunti, työpaja, nuortenilta, tanssileiri tai ohjaajakoulutus paikallisen ohjaajan varustamiseksi vakituisen tunnin pitoon. Tapahtuma voi sisältää tanssia, kehonhuoltoa, hartautta, raamattuopetusta ja rentoutusta tai vaikkapa tanssi- ja liiketerapeuttisia harjoituksia.

Jokaiseen gospel-liikuntatuntiin sisältyy rukousta sekä erilaisia itsetuntoon, luomiseen ja ihmiskuvaan liittyviä elementtejä. Tanssia opetellaan perusteista lähtien ja sen ymmärtäminen tehdään helpoksi. Liikkeiden kautta etsitään kehon liikeratoja ja opitaan hahmottamaan kehon rajoja ja erilaisia ulottuvuuksia.

 

Keikkakuva

Gospel-lattarit™ -vierailuja toteuttavat pääkouluttajat Asta Lehtimäki ja Piialiina Helminen. Asta Lehtimäki on ”Gospel-lattareiden äiti”. Hän kehitti ja aloitti Gospel-lattarit™-toiminnan v. 2007 Tampereen NNKY:ssä. Piialiina Helminen on entinen kilpatanssija ja KRS:n nuorisopappi. Isommat tapahtumat ja leirit Asta ja Piialiina hoitavat aina tiiminä.

Käytännön asioista sovitaan Gospel-liikuntatyön koordinaattori Maarit Saarelan kanssa sähköpostitse Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimitse p. 050 570 9669 (puhelut mieluiten arkipäivisin klo 9-12). Ota rohkeasti yhteyttä!

Keikkakuva 2

 

Tilaisuuden kestosta riippuen päivähinnat vaihtelevat 150 - 350 euron välillä per ohjaaja (+ matkakorvaukset sopimuksen mukaan). Usean kerran sarjalle lasketaan edullisempi kokonaishinta. Laskutuksen hoitaa Tampereen NNKY, joka myös maksaa ohjaajan palkkion ja sosiaalikulut.

Voit myös tilata tyylikkäät Gospel-lattarit™ -mainokset halutussa koossa ko. tapahtuman teksteillä ja järjestäjän logolla varustettuna. Mainosten hinta on 60 euroa (paperiprintit eivät sisälly hintaan). Mainokset suunnittelee Asta Lehtimäki, joka on koulutukseltaan myös graafikko.