Etusivu
| Tulosta |

Musiikista

Gospel-lattarit™-tunneilla musiikilla on iso merkitys. Etsimme kristillisen musiikin seasta sopivia rytmejä, jotka pistävät töppöset vipajamaan. Erinomaista lattarimusaa saadaan nyt myös suomenkielellä, sillä monista Uuden Verson tapahtumista tuttu Bossiksen Pojat -bändi on levyttänyt riemastuttavan lattarirytmisen kokoelman tuttuja virsiä ja ylistyslauluja. Levyä saa ostaa tapahtumistamme tai tilata toimistolta.

kannet

Varusteet

Lattaritunti voi yllättää rankkuudellaan ja tanssitunneilla jalkineella on väliä. Pehmeäpohjaiset jumppatossut, tanssilenkkarit tai tanssikengät sopivat tarkoitukseen parhaiten. Alkuun, kun vasta tutustuu lajiin, voi tanssia ihan sukkasillaan. Vaatteen on hyvä olla joustava, jolloin pystyt tekemään kaikenlaisia liikkeitä vapaasti. Tyköistuva paita on tärkeä, jotta näet keskivartalon liikkeet, hame tai huivi lantiolla tuo lantion liikkeelle uusia ulottuvuuksia. Haluamme rohkaista kaikkia naisellisuutensa korostamisesta kiinnostuneita kaivamaan esiin hepeniä. Olet kuitenkin yhtä lämpimästi tervetullut paikalle myös verskoissa!

 

Musiikki

 

GOSPEL-LATTARIT™-tuotteet

Pyhiinvaeltajan lauluja - Ylistystä ja virsiä lattarirytmein CD-levy 20€
Bossiksen Pojat nyt levyllä. Tanssittava, reipas ja laadukas musiikki-CD niin kuunteluun, lauluun kuin tanssiin! Mukana tuttuja lauluja uusin rytmillisin kääntein. Tukkumyynti: janne.i.ryynanen (ät) gmail.com

Gospel-lattarit™-DVD 15€
Jokaolohuoneen matolle sopiva treeni-DVD, joka sisältää monenlaista tanssia. DVD:n kanssa voit harjoitella omaan tahtiin ja valita ensin helpoimmista tansseista. Haasteita tarjoaa DVD:llä ChaCha ja Tango.

Myynnissä myös erilaisia Gospel-lattarit™-paitoja a 20€ ja GL-hameita a 40€. Voit tilata tai ostaa tuotteita tunneilta tai Tampereen NNKY:n toimistolta. Postituskuluista veloitamme 2€.

Kysy lisää gospelliikunta[ät]tnnky.fi

Ornamentti

 

Astan aivoituksia

 

Hanki aikaa, tee tilaa, ola läsnä muille ja panosta itseesi! Kai me nyt tekisimme kaikki ne hienot muutokset arkeemme jos se olisi niin helppoa. Ei ehdi tai huvita liikkua, kun on pimeää, jouluherkuttelu jää vuodeksi päälle ja arki vie vuorokaudet mennessään. Keväällä auringon valo paljastaa pölypallojen lisäksi omat elintapamme, ja se voi ahdistaa. Raamatustakin löytyy ohjeita: "Mutta rauhan aika tulee. Ne, joiden tie on suora, saavat levon." (Jes. 57:2) "Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." (Matt. 11:28) "Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon." Matt. 11:29)

 

Me emme voi elää tässä maailmassa näkemättä vaivaa, tekemättä työtä ja rasittumatta. Se ei ole mahdollista, vaikka kuinka noudattaisimme kiiltäväkantisten lehtien ohjeita. Yhteiskuntamme elää sen varassa, että me jokainen kannamme oman kortemme kekoon. Korsissa on tietysti eroja, ja meille jokaisella on aivan omanlainen tehtävä. Jumala lupaa, ettei meidän tarvitse rataa yli voimiemme, jos seuraamme hänen ajatustaan siitä, miten kannattaa elää. Hän lupaa levon ja rauhan.

 

Unohda kaikki sadat askeleet onneen, bikinikuntoon, kevyeen kattaukseen, energisyyteen tai romanssiin. Ole nöyrä, ja ota tekemistä juuri sen verran kuin jaksat ja pystyt hoitamaan. Ole lempeä toisille mutta myös itsellesi, eli älä jää ovimatoksi. Kun on sinun aikasi istua saunassa, tee se kaikessa rauhassa. Ole itsellesi lempeä, sillä kuten luojamme meitä ohjeistaa: me jaksamme paremmin ja olemme parempia lähimmäisiä, kun elämme itsellemme sopivaa elämää, itsemme kokoisella paikalla ja myös itseämme huomioiden.

 

Myös näitä voit kokeilla:

 

1. Osallistu Gospel-lattaritunneille juuri sellaisena kuin olet. Olo paranee, vaikka ensin pelkkä ajatuskin olisi väsyttänyt.

2. Venyttele! Varsinkin jos olet istunut koko päivän venyttely parantaa oitis oloasi. Venytellä voi vaikka hellan edessä samalla, kun ruoka porisee.

3. Hiero korvanlehtiäsi, ja painele leukalihaksiasi. Olo paranee, ja päänsärky hellittää

4. Heitä huolesi Jumalalle. Sano suoraan vaan että tympii, kyllä taivaallinen Isä sen kestää.

 

 

Gospel-lattarit on todellinen kotimainen luomutuote!

Jeesuksen reilun kaupan lattarit - jokaiselle!

 

Jos en vuonna 2007 olisi ottanut riskiä ja seurannut sitä suuntaa, mitä Jumala tuntui minulle osoittavan, emme olisi ikinä nähneet tätä tajunnan räjäyttävää ilmiötä, mikä on Gospel-lattarit. Jos uskoisin todeksi sen, mitä maailma minulle kertoo siitä, mitä minun pitäisi olla, voidakseni tehdä jotain tärkeää, en edes yrittäisi muuttaa maailmaa. Jättäisin tärkeiden asioiden tekemisen hienommille, fiksummille ja kauniimmille - ketä he sitten ovatkaan. Se, että Jumala kutsui juuri minut Gospel-lattareita aloittamaan on minulle yhä edelleen ihme ja mysteeri. Ja jokaisen ohjatun tanssitunnit ja puhutun puheen jälkeen olen hämmästynyt, sillä kun Jumalalle antaa ohjat, Hän todella tekee ja todella puhuu. Ei siinä ihmisen omat resurssit kummia paina. Tämä kaikki on Jumalan viisautta ja sitä herkullista huumorintajua. Iso osa teistä taitaa tajuta vitsin, sillä niin hyvää yhdessäoloa, oppimisen iloa, naurua ja rukousyhteyttä en ole koskaan kokenut muualla kuin gospel-lattareita ohjatessani ja niiden yhteydessä puhuessani!

 

Gospel-liikunta kokonaisuudessaan ohjauksineen, ohjaajakoulutuksineen, leireineen, opetustuotteineen ja tapahtumineen kasvaa ihanalla tavalla, ja se vaatii myös ison työpanoksen. Jätin vuonna 2010 päivätyöni graafisena suunnittelijana. Uskon, että on Jumalan tahto, että Gospel-liikuntaa tehdään päätoimisesti työmuodon leviämiseksi eri puolille Suomea, eri kristillisiin yhteisöihin elävöittämään seurakuntaelämää ja uskoa, virkistämään ja voimistamaan väsyneitä, sekä kutsumaan mukaan niitä, joille suhde Jumalaan on vasta aavistus. Se, että me Jeesukseen Kristukseen uskovat, otamme ja valloitamme positiivisen kehollisuuden, sukupuolisuuden ja tanssinriemun takaisin hengellisen elämän piiriin on suuri taistelu! Olen ylpeä ja iloinen siitä, että minut on tähän valittu ja haluan taistella kaikella sillä, mitä minussa on ja millä minua varustetaan Jeesuksen nimessä! Tule sinäkin mukaan!

 

 

Lempein terveisin,

Asta