Etusivu
| Tulosta |

Tunnetko sinä kutsua gospel-liikuntaohjaajaksi?

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä, hyvän maineen vuosien työllä ansainnut liikuntatuoteperhe. Gospel-liikunnan tavoite on olla matalan kynnyksen toimintaa sekä liikunnallisesti että hengellisesti; mukaan voi tulla, vaikka ei muuten liikkuisi / kävisi seurakunnan toiminnassa. Koulutamme Tampereella uusia vertaisohjaajia viemään Gospel-lattareita omalle paikkakunnalleen.

Jotta liikuntatuntiemme laatu pysyisi tasaisena, tarvitset Gospel-lattarit™ -lisenssin ohjaamiseen. Lisenssin hinta on edullinen: harjoittelu- ja apuohjaajalisenssi yksityishenkilön maksamana 50 €/aktiivinen kausi ja organisaatiolta (esim. seurakunta tai järjestö) 65 €/aktiivinen kausi. Pääohjaajalisenssin hinta on yksityishenkilöltä 100€/aktiivinen kausi ja organisaatiolta 130 €/aktiivinen kausi.

Ohjaamiskykynsä ja sopivan asenteensa osoittanut ohjaaja voi saada harjoituslisenssin ensimmäisen ohjaajakoulutuspäivän päätteeksi. Pääohjaajalisenssin voi saada ohjaamiskykynsä ja sopivan asenteensa osoittanut henkilö, käytyään vähintään kaksi ohjaajakoulutusta tai yhden ohjaajakoulutuksen ja yhden GL-leirin. Lisenssin saatuasi voit käyttää Gospel-lattarit™, Gospel-lattarit™ Special, gospel-lattarijumppa, GL Keho -liikuntakonseptimalleja oman tuntisi pitämiseen. Aktiivinen ohjaustyö edellyttää säännöllistä ohjaajakoulutuksissa käymistä (kaksi koulutusta vuodessa). Lisenssin ostaneille tarjoamme monipuoliset koreografiamateriaalit videoina sekä ohjeita ohjaamiseen, tekniikkaan, apua musiikkihankintoihin ja rohkaisevan ohjaajien yhteisön. Lisäksi lisenssillä toimiva gospel-liikuntaohjaaja saa alennuksia NNKY:n ohjaajakoulutuksesta ja upeista Tampereen GL-leireistä sekä mahdollisuuden edulliseen majoitukseen Tampereen toiminnan yhteydessä. Gospel-liikunta on pääasiassa maksullista toimintaa ja gospel-liikuntaohjaajat ansaitsevat sopivan palkkion ohjaustyöstään.

Matka Gospel-lattariohjaajaksi?

Jokaisen matka on omannäköinen. Ohjaajakoulutuksiin saa tulla mukaan myös epävarmana ja kyselevänä. Paras lähtökohta ohjaamiseen on liikuntatausta, joko oman edistyneen harrastuksen tai työn kautta. Tärkein ominaisuus gospel-liikunnanohjaajaksi haluavalle on kuitenkin oikea asenne! Ohjaajalta edellytämme rakkautta liikkumiseen, kykyä omaksua tekniikkaa ja kehittyä tanssillisesti sekä halua opitun taidon ja Jumalan hyväksyvän rakkauden jakamiseen. Gospel-liikuntatunnilla ohjaaja ei ole diivailemassa omalla taidollaan, vaan madaltamassa kynnystä liikkumiseen ja itsensä ylittämiseen oman esimerkin kautta. Toisin kuin tavallisen tanssi- tai jumppatunnin ohjaamisessa, gospel-liikuntaohjaajan yksi kiinteä tehtävä on alku- ja loppurukous. Tehtävään tarvitset halua palvella ja kuunnella.

Tule tutustumaan toimintaan gospel-liikuntatunneille, gospel-lattarileireille ja keikoille. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen gospelliikunta[ät]tnnky.fi. Voimme yhdessä suunnitella, miten gospel-liikuntaa juuri sinun paikkakunnallasi voisi toteuttaa. Toiminnan taustaksi kannattaa etsiä joko paikallisseurakunnan ja/tai kristillisen yhteisön tuki (esim. paikallinen NNKY). Tärkeintä on rukoilla kutsun ja toiminnan alkamisen puolesta, koska mihin Jumala kutsuu, siihen hän myös ihmeellisesti varustaa! Jokainen ohjaamista harkitseva osallistuu aluksi Intro-koulutukseen, missä käydään läpi Gospel-lattareiden, tanssilajien ja ohjaamisen perusteita.

Ohjaajakoulutuksemme ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Sen sijaan, että tahkoaisimme pelkkiä koreografioita, sukellamme liikekielen ja askeltekniikoiden hiomiseen sekä ohjaamisen opetteluun. Vuoden koulutuksissa kehitysalueet ja tuntien sisältö vaihtelevat. Seuraamme kunkin ohjaajakokelaan kehitystä hänen omista lähtökohdistaan käsin. Gospel-lattarit™-pääkouluttajat Asta Lehtimäki ja Piialiina Helminen tarjoavat pitkällisen teoreettisen ja käytännön osaamisensa gospel-liikuntaohjaajien käyttöön. Edistyneiden koulutuksessa treenaamme tavoitteellisesti latinalaistansseista myös haastavimpia. Kanssamme sinulla on mahdollisuus todella kehittyä ja vuosien saatossa tulla erinomaiseksi ja rakastetuksi liikuntaohjaajaksi.

Tulevat GL-ohjaajakoulutukset:

La-su -koulutuksen hinta on 125 €, pe-su -koulutuksen+leirin 155 €. Lisenssillä hinta 95 € / 125 €. Hinta sisältää ohjelman ja kahvit, teet ja pikkupurtavat läpi ohjaajakoulutuksen. Hinta ei sisällä majoitusta eikä lämpimiä aterioita. Majoittautumismahdollisuus kahdeksalle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle Siskolikassa patjamajoituksessa (15€/yö + lakanamaksu, mikäli ei omia lakanoita). Ilmoittautumiset sitovia, peruutukset viimeistään 10 arkipäivää ennen tapahtumaa, paitsi selkeissä sairaustapauksissa. Tätä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista peritään koko tapahtuman osallistumismaksu.

 

Ohjaajakoulutukset 2017 GL Salongilla Tampereella

 

3.-5.11. OHJAAJAKOULUTUS JA LEIRI

Ohjaajakoulutukset 2018 GL Salongilla Tampereella

27.1. IDEAPÄIVÄ aktiivisille ohjaajille
21.-22.4. INTRO uusille ja aloitteville
17.-19.8. OHJAAJAKOULUTUS JA LEIRI
2.-4.11. OHJAAJAKOULUTUS JA LEIRI

Kysy lisää ja ilmoittaudu gospelliikunta[ät]tnnky.fi tai Maarit Saarela p. 050 995 7697 (puhelut miel. klo 9 - 15)