Ryhmät ja koulutukset

IKIOMA ensikirja® -kädentaitoryhmä la 5.1., 2.2., 23.2., 23.3., 13.4. ja 4.5. klo 13-17, Siskolikka
Ryhmässä valmistetaan vapaaehtoistyönä näkö- ja monivammaisille lapsille lahjaksi koskettelukirjoja. Lue lisää IKIOMA ensikirja-hankkeesta. Ohjaaja Heli Joronen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset (tekstiviestillä): p. 040 703 7873.

Psykologinen painonhallinta -kurssi su 3.2. ja 28.4. klo 10 – 16, Tampereen NNKY
Kahdesta koulutuspäivästä koostuvalla kurssilla käsitellään painonhallintaan, syömiseen ja liikuntaan liittyviä tunteita ja ajatusmalleja sekä itsetuntoon ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Painonhallintaan liittyviä asioita käsitellään syvällisemmällä tavalla kuin puntaria ja mittanauhaa tuijotellen. Kurssin hinta 90 € (NNKY:n jäsenille 80 €), sisältää molemmat kurssipäivät, materiaalit, kahvin ja välipalan sekä some-tuen kurssin ajaksi. Vetäjänä terapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja ja PT:ksi opiskeleva Päivi Niemi. Kyselyt ja ilmoittautuminen: paivi.niemi[ät]tnnky.fi, p. 0400 946 285. Ilmoittautuminen on sitova.

Keho tunteiden tulkkina -ryhmä ma klo 17 – 18.30, GL Salonki
6.5. Tunteet kehossa
13.5. Vireystilan säätely ja rentoutuminen
20.5. Joustavuus
Kokeillaan ja tutkitaan ryhmässä kehollisia keinoja tunteiden kanssa työskentelyyn. Kolmen kerran hinta 60 €. Ohjaajana tanssi-liiketerapeutti Asta Lehtimäki. Ilmoittautuminen: asta.lehtimaki@tnnky.fi

Liikuntaryhmiä:

Lentopallo torstaisin klo 9.30 NMKY:n salissa
Ohjaajana Heli Mäenpää. Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F. Tiedustelut: Marjatta Muilu: marjatta.muilu[ät]tnnky.fi, p. 050 307 4074

Gospel-pilates -kurssi torstaisin klo 18-19 GL Salongilla alkaen 14.3.
Viiden kerran hinta 35 €, alennettu hinta 30 € (eläkeläinen, työtön, opiskelija, NNKY:n jäsen, alle 25-v)
Ohjaaja Marianne Sandström.
Ilmoittaudu sitovasti gospelliikunta[ät]tnnky.fi tai tekstiviestillä p. 044 784 7088.

Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää keskivartalon lihasvoimaa ja parantaa kehon linjauksia sekä ryhtiä. Tunnilla tehdään pilatesharjoituksia ilman musiikkia keskittyen omaan kehoon ja sen tuntemuksiin. Liikkeisiin ohjataan aina mukaan hengitys, joka auttaa liikkeiden suorittamisessa. Pilatestunneilla opitaan aktivoimaan lihaksia tehokkaasti, mutta lempeästi. Myös mieli saa levätä, sillä kaikki muu hetkeksi unohtuu, kun harjoitteisiin keskitytään tarkasti. Tunti keskittyy enemmän lajia aloitteleville soveltuviin harjoituksiin, mutta kaikilla varmasti lihakset ja notkeus kehittyvät!

Gospel-jazz -kurssi torstaisin klo 18-19 GL Salongilla alkaen 25.4.
Viiden kerran hinta 35 €, alennettu hinta 30 € (eläkeläinen, työtön, opiskelija, NNKY:n jäsen, alle 25-v)
Ohjaaja Marianne Sandström.
Ilmoittaudu sitovasti gospelliikunta[ät]tnnky.fi tai tekstiviestillä p. 044 784 7088.

Jazztunneilla harjoittelemme jazztanssin alkeita tekniikasta tanssisarjoihin kristillisen musiikin tahtiin. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia ja opettelemme esimerkiksi piruetteja, jalanheittoja ja hyppyjä. Teemme myös tanssisarjoja lyyrisen jazziin suuntautuen. Tunneilla nautitaan rytmistä sekä virtaavasta liikkeestä kehoa kuunnellen, kehonhuollollista näkökulmaa unohtamatta. Tunnit sopivat kaikille halukkaille.

Ohjaaja Marianna Sandström: “Olen fysioterapia- ja pilatesopettajaopiskelija, jolle tanssi on todella lähellä sydäntä. Olen harrastanut tanssia pitkään ja kokeillut erilaisia lajeja, mutta eniten olen keskittynyt jazz- ja nykytanssiin. Minua kiehtoo sekä tanssimisen teknisyys että lajin ilmaisuvoima. Koen tanssin tärkeänä ilmaisun välineenä ja haluan olla välittämässä muillekin tanssin tuomaa iloa ja vapautta! Luoja on luonut meille uskomattoman kehon ja haluan sekä nauttia siitä että tehdä parhaani huoltaakseni sitä. Tunneillani pyrinkin keskittymään lajeihin kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, jossa otetaan huomioon sekä psyykkinen että fyysinen puoli.”

TULOSSA KESÄLLÄ: PYYNIKILLÄ PÄIVIN KANSSA

Kesämaanantaisin 3.6., 17.6., 1.7. ja 5.8. klo 18.00 – 19.30 naisten liikunnallinen hyvinvointihetki.
Rohkaisua ja infoa terveisiin elämäntapoihin liittyen, liikunnan iloa, yhteyttä ja leikkiä. Jokainen voi osallistua oman tasonsa mukaan. Kokeilemme mm. jumppakuminauhan kanssa treenaamista, porrastreeniä ja kehonpainotreeniä. Lopuksi venyttelemme ja syömme pikniknyyttärieväät.

Kaikkiin kertoihin osallistuneet palkitaan hemmottelulahjalla!

Osallistumismaksu 10 €/kerta, voit maksaa myös Smartumilla. Kyselyt ja ilmoittautumiset: Päivi Niemi p. 0400946285 tai paivi.niemi[ät]tnnky.fi.

Gospel-lattarit™ – kristillinen tanssitreeni