Tilaisuudet

HUOM! Koronaviruksen vuoksi kaikki Tampereen NNKY:n tilaisuudet on joko muutettu virtuaalisiksi tai peruttu 19.3.2020 alkaen. Jotakin uutta on myös kehitteillä. Seuraa ilmoitteluamme.

Tunnetaitojen teemapäivä su 2.2. klo 10- 16.
Suosittu teemapäivä jälleen Tampereen NNKY:llä.
Tutkittua ja rohkaisevaa tietoa, oivalluksia ja konkreettisia keinoja tunteiden tunnistamiseen, käsittelyyn ja ilmaisemiseen. Hinta 60 e Kyselyt ja ilmoittautumiset: paivi.niemi@tnnky.fi, p. 0400 946 285.

Maailman rukouspäivän ilta pe 6.3. klo 18
Paikka: Pelastusarmeijan Tampereen osasto, Satakunnankatu 27.
Teema: “Nouse, ota vuoteesi ja käy!”
Tampereen Ekumeeninen Työryhmä kutsuu sinut viettämään maailman rukouspäivän iltaa Zimbabwen naisten valmisteleminen teemoin. Tervetuloa yhteiseen hartauteen ja rukoukseen sekä oppimaan jotakin Zimbabwesta. Teetarjoilu.

Naisten kahvit klo 17, Pieni Puistosali
ti 11.2. Terveisiä Mummon Kammarista, vapaaehtoistoiminnanohjaaja Maarit Saarela.
ti 10.3. Toivottomuuden vankina, vankilalähetti Terttu Hautala.
ti 31.3. Torinon käärinliina ja sen vaikutuksesta Jeesus- kuvan syntyyn, taiteilija Annukka Laine.
Huom! 31.3. Naisten kahvit eivät toteudu perinteisellä tavalla korona-viruksen vuoksi. Seuraa ilmoittelua.

Riitta Jaakkola ja Marjatta Muilu. Kahvitarjoilu.

#afterworkYWCA joka kuukauden viimeinen perjantai klo 16.30 Bistro Venlassa (Kauppakatu 6, omakustanteinen) NNKY:läisiä kokoontuu istumaan iltaa. Tervetuloa mukaan, vaikka et olisikaan työelämässä. Tunnistat meidät pöydässä olevasta Tampereen NNKY:n kukallisesta toimintakalenterista!
Huom! KEVÄÄN afterworkit on peruttu!

Rakkauden kieli -webinaari su 19.4. klo 14-16
Tuleeko joskus mietittyä, rakastaako se puoliso vielä? Huhtikuinen “rakkauden kielikoulu” auttaa pariskuntia ymmärtämään niitä erilaisia tapoja, joilla ihmiset ilmaisevat ja vastaanottavat rakkautta. Webinaarin aikana kuullaan opetusta rakkauden kielistä ja tehdään tehtäviä yhdessä puolison kanssa. Tervetuloa tutustumaan toisiinne! Kun ilmoittaudut mukaan, saat lähempänä ajankohtaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan live-webinaariin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Hanna-Kaisa Hartala, p. 050 995 7697 tai tiedotus@tnnky.fi.
Yhteistyössä Eliisa Saarinen, Valostamo. Lue lisää Valostamosta
Lue Eliisa Saarisen Haastattelu: Parisuhde ei hoidu siinä sivussa

Maailman NNKY-päivä pe 24.4., Hämeenpuisto 14F.
Avoimet ovet klo 14 alkaen. Iltatilaisuus: Musiikkia ja puhe klo 17 alkaen. Tervetuloa tutustumaan Tampereen NNKY:n toimintaan ja ihmisiin!
PERUTTU!

Hulahula-treffit ti 5.5. klo 16.30 Näsinpuistossa. Pieni venyttely ja hauskaa hulailua Päivi Niemen johdolla. Palautumisjuoma. Lainavanteita riittää 20 ensin ilmoittautuneelle, voit myös tuoda oman vanteesi. Ilmoittaudu viimeistään 4.5. toimistoon, p. 044 204 4000.

 

 

 

 

Ryhmistä ja koulutuksista voit lukea täältä.