Ajankohtaista

TIEDOTE 18.3.2020

Tampereen NNKY:n Itu-perhetyön ryhmätoiminta on tauolla toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Seuraa tiedotusta ryhmätoiminnan jatkumisesta näiltä sivuilta. Työntekijät ovat toiminnassa mukana olevien asiakasperheiden tavoitettavissa etäyhteyksien avustamana puhelimitse ja Facebook / Whatsapp -ryhmien välityksellä.

HUOM! Nyt influessakautena erityisesti huolehditaan kaikki lasten ja omien käsien pesusta ryhmään tullessa ja ennen syömisiä. Myös aina aivastuksen, nenän niiston tms. jälkeen pestään kädet. Käsidesiä on vessassa ja keittiössä, käytetään myös sitä ahkerasti. Nuhaisena, yskäisenä tai kipeänä ei saa toistaiseksi tulla ryhmiin, vaikkei kuumetta olisikaan.

Kulku Siskolikkaan

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Kevään ryhmätoiminta

Avoimet ryhmät jatkuvat viikolla 3 eli 13.1.2020 eteenpäin. Suljetut ryhmät alkavat viikolla 4; kevään ensimmäinen Kehto-ryhmä on tiistaina 21.1. ja Masu-kahvilan ensimmäinen kokoontuminen keskiviikkona 22.1.

Vapaaehtoiseksi tai tukihenkilöksi

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttamaan ryhmiin ja tukihenkilöitä yh-äitien avuksi ja tueksi. Jos asia kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä. Marjo Saarinen 044 7842 377, marjo.saarinen@tnnky.fi tai Kaisa Koponen 044 774 0001, kaisa.koponen@tnnky.fi