Ajankohtaista

KEVÄTKAUDEN ALOITUS (tiedote 8.3.2021)

Itu-perhetyön pienet (max 6 hlön) suljetut ryhmät eli Kehto-ryhmä ja Masu-kahvila kokoontuvat Siskolikassa. Näissä ryhmissä käytetään kasvomaskeja ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Avoimet ryhmät eivät voi vielä aloittaa normaalisti toimintaansa Koronarajoitusten takia. Perhekahvila on toistaiseksi tauolla, iltaryhmän askartelu- ja leivontaohjeita laitataan asiakkaille WhatsAppiin ja facebookiin, Yh-kahvilaa järjestetään etänä TEAMS-sovelluksen kautta.

HYGIENIA OHJEET KORONAN AIKANA

Kädet pestään aina heti ryhmätilaan tultaessa sekä ennen syömistä saippualla. Käsidesiä on myös tarjolla. Maskeja tai suojavisiireitä käytetään sisätiloissa. Ryhmissä ei kätellä eikä halailla, vaan pyritään pitämään turvavälejä jos mahdollista. Ryhmiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä! Mikäli olet kahden viikon sisään matkustanut ulkomailla, jääthän kotiin. Kiitos ja tervetuloa! Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Kulku Siskolikkaan

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Vapaaehtoiseksi tai tukihenkilöksi

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttamaan ryhmiin ja tukihenkilöitä yh-äitien avuksi ja tueksi. Jos asia kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä. Marjo Saarinen 044 7842 377, marjo.saarinen@tnnky.fi tai Kaisa Koponen 044 774 0001, kaisa.koponen@tnnky.fi