Ajankohtaista

KESÄKAUSI (tiedote 28.5.2021)

Itu-perhetyön Kehto-ryhmä ja Masu-kahvila ovat jääneet kesätauolle. Perhekahvila ja avoin iltaryhmä yksinhuoltajille jatkuvat myöskin syksyllä. Yh-kahvilan tilalla on kesäkuussa puistotreffejä, joihin ovat tervetulleita kaikki Itu-perhetyön asiakkaat. Puistotreffejä on: to 27.5., to 3.6., to 10.6. sekä ke 16.6. klo 10-12 Pyynikin kirkkopuistossa eli Aleksanterin kirkon vieressä olevassa aidatussa leikkipuistossa. Tervetuloa mukaan!

HYGIENIA OHJEET KORONAN AIKANA

Kädet pestään aina heti ryhmätilaan tultaessa sekä ennen syömistä saippualla. Käsidesiä on myös tarjolla. Maskeja tai suojavisiireitä käytetään sisätiloissa. Ryhmissä ei kätellä eikä halailla, vaan pyritään pitämään turvavälejä jos mahdollista. Ryhmiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä! Mikäli olet kahden viikon sisään matkustanut ulkomailla, jääthän kotiin. Kiitos ja tervetuloa! Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Kulku Siskolikkaan

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Vapaaehtoiseksi tai tukihenkilöksi

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttamaan avoimiin ryhmiin ja tukihenkilöiksi yksinhuoltajaäitien luotsaamien perheiden avuksi. Jos asia kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla Kaisa Koponen p. 044 774 0001 tai sähköpostitse kaisa.koponen@tnnky.fi niin sovitaan tapaaminen.

Voit myös käydä täyttämässä yhteydenottolomakkeen alla olevasta linkistä ja otamme sinuun yhteyttä syyskauden 2021 alkaessa tapaamisen sopimiseksi –>

Vapaaehtoistyön mahdollisuudet Itu-perhetyössä