Ajankohtaista

Tiedote 25.11.2020
– Tänään kokoontuu syksyn viimeinen Iltaryhmä yksinhuoltajille.
– Yh-kahvilat siirtyvät huomisesta alkaen TEAMS-tapaamisiksi, joita
on vielä kolme kertaa ennen joulutaukoa.
– Suljetut ryhmät (Masu ja Kehto) jatkuvat edelleen, koska
Pirkanmaan 10 hlön kokoontumisraja ei ylity.
– Maanantain Avoin perhekahvila on yhä toistaiseksi tauolle. 
– Suljetut pienryhmät jatkuvat toistaiseksi. Niissä käytetään maskeja tai visiiriä.
– Ilmoitathan ohjaajille, mikäli sairastut Koronaan, jotta kaikki altistuneet saadaan jäljitettyä.

SYYSKAUDEN ALOITUS

Itu-perhetyön ryhmätoiminta alkaa viikolla 36 eli maanantaista 31.8.2020 alkaen. Kädet pestään aina heti ryhmätilaan tultaessa sekä ennen syömistä saippualla. Käsidesiä ja suusuojuksia on myös tarjolla. Ryhmissä ei kätellä eikä halailla, vaan pyritään pitämään turvavälejä jos mahdollista. Ryhmiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä! Mikäli olet kahden viikon sisään matkustanut ulkomailla, jääthän kotiin. Kiitos ja tervetuloa! Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan syksyn mittaan.

Kulku Siskolikkaan

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Syksyn ryhmätoiminta

Avoimet ryhmät jatkuvat viikolla 36 eli 31.8.2020 eteenpäin. Suljetut ryhmät alkavat viikolla 36 ja 37; syksyn ensimmäinen Kehto-ryhmä on tiistaina 1.9.2020 ja Masu-kahvilan ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 9.9.2020.

Vapaaehtoiseksi tai tukihenkilöksi

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttamaan ryhmiin ja tukihenkilöitä yh-äitien avuksi ja tueksi. Jos asia kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä. Marjo Saarinen 044 7842 377, marjo.saarinen@tnnky.fi tai Kaisa Koponen 044 774 0001, kaisa.koponen@tnnky.fi