Ryhmät

KEVÄTKAUSI (tiedote 8.3.2021)

Itu-perhetyön pienet (max 6 hlön) suljetut ryhmät eli Kehto-ryhmä ja Masu-kahvila kokoontuvat Siskolikassa. Näissä ryhmissä käytetään kasvomaskeja ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Avoimet ryhmät eivät voi vielä aloittaa normaalisti toimintaansa Koronarajoitusten takia. Perhekahvila on toistaiseksi tauolla, iltaryhmän askartelu- ja leivontaohjeita laitataan asiakkaille WhatsAppiin ja facebookiin, Yh-kahvilaa järjestetään etänä TEAMS-sovelluksen kautta.

HYGIENIAOHJEET KORONAN AIKANA

Kädet pestään aina heti ryhmätilaan tultaessa sekä ennen syömistä saippualla. Käsidesiä on myös tarjolla. Maskeja tai suojavisiireitä käytetään sisätiloissa. Ryhmissä ei kätellä eikä halailla, vaan pyritään pitämään turvavälejä jos mahdollista. Ryhmiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä! Mikäli olet kahden viikon sisään matkustanut ulkomailla, jääthän kotiin. Kiitos ja tervetuloa! Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Käynti ryhmätiloihin

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Ryhmät Siskolikan kahvilassa (Hämeenpuisto 14 F, 3. krs) 
tukea vanhemmuuteen ja voimavaroja omaan jaksamiseen

Maanantaisin
Avoin perhekahvila klo 10-13, aamupuuro ja kuulumisia kupposen äärellä, muskari klo 11. (Toistaiseksi tauolla)

Tiistaisin
Kehto-ryhmä klo 11.30-14.30, suljettu ryhmä neljälle äiti-vauva-parille. Tukee ja vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja kiintymyssuhdetta. Ryhmässä on ruokailu. (Alk. 26.1.2021)

Keskiviikkoisin
Masu-kahvila klo 13-15 (parillisina viikkoina), suljettu ryhmä odottaville äideille. Valmistautuminen äitiyteen. Vertaistuessa on voimaa!  Toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. (Alk. 27.1.2021)

Avoin iltaryhmä yksinhuoltajille klo 17-19 (parittomina viikkoina), kädentaitoja ja keskustelua yksinhuoltajille ja heidän lapsilleen. (Toistaiseksi tauolla)

Torstaisin
Avoin kahvila yksinhuoltajille klo 10-13, aamukahvit, muskari ja ruokailu. Vapaaehtoisia syleinä ja apukäsinä. Erilaiset alustukset, teemat ja askartelut vaihtelevat vuoden kierron mukaan. (Toistaiseksi etänä TEAMS:ssä)

Yhteystiedot:

Marjo Saarinen, perhetyöntekijä, kätilö-terveydenhoitaja AMK, marjo.saarinen@tnnky.fi, p. 044 7842 377
Kaisa Koponen, perhetyön ohjaaja, sosionomi AMK, kaisa.koponen@tnnky.fi, p. 044 774 0001

Alta löytyy musiikkivideo, jossa kuvataan yllätysraskaustilannetta, neuvontaa, Masu-kahvilaa ja elämää vauvan syntymän jälkeen.