Ryhmät

TIEDOTE 18.3.2020

Tampereen NNKY:n Itu-perhetyön ryhmätoiminta on tauolla toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Seuraa tiedotusta ryhmätoiminnan jatkumisesta näiltä sivuilta. Työntekijät ovat toiminnassa mukana olevien asiakasperheiden tavoitettavissa etäyhteyksien avustamana puhelimitse ja Facebook / Whatsapp -ryhmien välityksellä.

HUOM! Nyt influessakautena erityisesti huolehditaan kaikki lasten ja omien käsien pesusta ryhmään tullessa ja ennen syömisiä. Myös aina aivastuksen, nenän niiston tms. jälkeen pestään kädet. Käsidesiä on vessassa ja keittiössä, käytetään myös sitä ahkerasti. Nuhaisena, yskäisenä tai kipeänä ei saa toistaiseksi tulla ryhmiin, vaikkei kuumetta olisikaan.

Käynti ryhmätiloihin

Käyntiosoite Hämeenpuisto 14 F, 3. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Hissillä 3. kerrokseen, josta löytyy opasteet vaunuparkkiin ja Siskolikan kahvilaan.

Kevään avoimet ryhmät alkavat viikolla 3 eli 13.1., 15.1., ja 16.1.2020!

Ryhmät Siskolikan kahvilassa (Hämeenpuisto 14 F, 3. krs) 
tukea vanhemmuuteen ja voimavaroja omaan jaksamiseen

Maanantaisin
Avoin perhekahvila klo 10-13, aamupuuro ja kuulumisia kupposen äärellä, muskari.

Tiistaisin
Kehto-ryhmä klo 11.30-14.30, suljettu ryhmä neljälle äiti-vauva-parille. Tukee ja vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja kiintymyssuhdetta. Ryhmässä on ruokailu.

Keskiviikkoisin
Masu-kahvila klo 13-15 (joka toinen viikko), suljettu ryhmä odottaville äideille. Valmistautuminen äitiyteen. Vertaistuessa on voimaa!  Toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Avoin iltaryhmä yksinhuoltajille klo 17-19, kädentaitoja ja keskustelua yksinhuoltajille ja heidän lapsilleen.

Torstaisin
Avoin kahvila yksinhuoltajille klo 10-13, aamukahvit, muskari ja ruokailu. Vapaaehtoisia syleinä ja apukäsinä. Erilaiset alustukset, teemat ja askartelut vaihtelevat vuoden kierron mukaan.

Yhteystiedot:

Marjo Saarinen, perhetyöntekijä, kätilö-terveydenhoitaja AMK, marjo.saarinen@tnnky.fi, p. 044 7842 377
Kaisa Koponen, perhetyön ohjaaja, sosionomi AMK, kaisa.koponen@tnnky.fi, p. 044 774 0001

 

 

 

 

Alta löytyy musiikkivideo, jossa kuvataan yllätysraskaustilannetta, neuvontaa, Masu-kahvilaa ja elämää vauvan syntymän jälkeen.