Ryhmät

KULUVA TOIMINTAKAUSI

Lue ryhmien tarkemmat sisällöt, ryhmätiloihin tulo-ohjeet ja ilmoittautumiskäytännöt täältä –> https://tnnky.fi/palvelutoiminta/itu-perhetya/itu-perhetyo/

Ryhmätoiminnan käyntiosoite on kaikissa ryhmissä Hämeenpuisto 14 F, 2. krs. Kulku vaunujen kanssa Satakunnankatu 31 sisäpihalle Kisahallin kyltin alta. Sisäpihalla käännös heti vasemmalle ja pihan perällä vasemman puoleinen ovi johtaa rappukäytävään, jossa vaunurampit johtavat hissille. Jos tulet avoimeen ryhmään niin tule hissillä 2. kerrokseen ja koputa ovea tai soita ohjaajalle (ovi on turvallisuussyistä lukossa tai oven välissä on pieni pehmo siihen asti, kun oveen tulee ovikello). Jos tulet ensimmäistä kertaa ja kulku vaunuramppeja pitkin on hankalaa niin soita ohjaajalle niin tulemme opastamaan ja auttamaan ensikertalaisia! Parhaiten pääsette ylös kun peruutatte rampit selkä menosuuntaan päin.

ITU-PERHETYÖN RYHMÄT TARJOAVAT TUKEA VANHEMMUUTEEN JA VOIMAVAROJA OMAAN JAKSAMISEEN:

Maanantaisin

Avoin perhekahvila klo 10-13. Kahvilan alussa aamupuuroa ja kuulumisia kupposen äärellä ja yhteinen muskari klo 11. Tämän jälkeen vapaaehtoinen ohjattu äitien keskustelupiiri.

Tiistaisin

Kehto-ryhmä klo 11.30-14.30, suljettu ryhmä neljälle tai viidelle äiti-vauva-parille. Tukee ja vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja kiintymyssuhdetta. Ryhmässä on ruokailu.

Keskiviikkoisin

Masu-kahvila klo 13-15 (kahden viikon välein, yht. 8 tapaamiskertaa), suljettu ryhmä odottaville äideille. Valmistautumista äitiyteen yhdessä toisten samassa tilanteessa olevien odottajien kanssa. Vertaistuessa on voimaa!  Toteutetaan yhteistyössä Pri kanssa. UUSI RYHMÄ alkaa aina tammi- ja elokuussa vuosittain. 

Kehto-ryhmän jatkoryhmä (kahden viikon välein). Kehto-ryhmään osallistuneille äideille ja vauvoille jatkotuen ryhmä.

Torstaisin

Avoin kahvila yksinhuoltaperheille klo 10-13, aamukahvit, muskari ja ruokailu. Vapaaehtoisia on mukana ryhmässä syleinä ja apukäsinä. Erilaiset alustukset, teemat ja askartelut vaihtelevat vuoden kierron mukaan.

Yhteystiedot:

Anne Ali-Löytty, perhetyön ohjaaja, YTM, anne.ali-loytty@tnnky.fi, p. 044 7842 377
Kaisa Koponen, perhetyön ohjaaja, sosionomi AMK, kaisa.koponen@tnnky.fi, p. 044 774 0001

Marjo Saarinen, perhetyön ohjaaja, kätilö-terveydenhoitaja AMK, marjo.saarinen@tnnky.fi, p. 044 901 9345 (ti-ke)

Itu-perhetyön Masu-kahvilaan ohjautuu osa odottajista Itu-työn yllätysraskausneuvonnan kautta. Alta voit katsella Itu-työn tekemän musiikkivideon, missä kuvataan yllätysraskaustilannetta, Itu-työn neuvontaa ja Itu-perhetyön Masu-kahvilaa ja elämää vauvan syntymän jälkeen.