Gospel-lattareista

Gospel-lattarit haluaa olla peili, jonka kautta voit nähdä itsesi Jumalan silmin.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Kanssasi tanssimassa:

Piialiina Helminen on tanssija/tanssiohjaaja, erityisopettaja, pappi ja Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Piialiina uskoo, että jokaisen on tärkeä kuulla olevansa Jumalan silmissä rakas. ”Näiden aihepiirien käsittelyssä tanssi avaa uusia ja raikkaita kanavia käsitellä omia tunteita. Gospel-lattarit™- tunnilla musiikki, liikkeet ja yhteys muodostavat kokonaisuuden, jonka välityksellä voit tutustua paremmin itseesi ja Jumalaan”.

Virpi Nyman on pappi, kouluttaja Kansan Raamattuseurassa, musiikin sekatyönainen sekä Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja. Gospel-lattarit veivät aikuisiällä Virpin täysin mukanaan energisyydellä, iloisuudella ja armollisuudella. Ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Virpi haluaa ohjaajana hoksauttaa osallistujan oman kehon liikekielen mahdollisuuksiin. Pappina tanssin lomaan sujahtaa usein jokin rohkaiseva ajatus Raamatusta tai rukous. Mm. naistenpäiville Virpi rakentaa kokonaisuuden, johon sisältyy raamattuopetusta, gospel-lattareita ja vaikka rukoustanssia.

Eliisa Saarinen on Gospel-liikuntatyön koordinaattori, Valostamon yrittäjä ja logoterapeutti LTI®. Eliisa on tullut tutuksi joillekin jo aiemmin tehden yhteistyötä Tampereen NNKY:n kanssa, tarjoten parisuhde-aiheisia webinaareja. Eliisa näkee gospel-liikuntatyön merkityksellisenä työnä naisen itsetunnon, luovan liikkumisen, itsensä toteuttamisen sekä terveen kehonkuvan vahvistajana. ”Luoja on luonut jokaisesta meistä arvokkaan ja kauniin ihmisen. On etuoikeus saada olla sellaisessa työssä mukana tätäkin kautta”, Eliisa kertoo.

Siirry tästä Gospel-lattarit™ Facebook-profiiliin »
Siirry tästä Gospel-lattarit™ Instagram-kuviin » 

Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!

Lue lisää: