Gospel-lattareista

Gospel-lattarit haluaa olla peili, jonka kautta voit nähdä itsesi Jumalan silmin.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Gospel-lattarit™️ -koulutustiimi

Gospel-lattarit™️ pääkouluttaja Piialiina Helminen on tanssija/tanssiohjaaja, erityisopettaja, pappi ja Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Piialiina uskoo, että jokaisen on tärkeä kuulla olevansa Jumalan silmissä rakas. ”Näiden aihepiirien käsittelyssä tanssi avaa uusia ja raikkaita kanavia käsitellä omia tunteita. Gospel-lattarit™- tunnilla musiikki, liikkeet ja yhteys muodostavat kokonaisuuden, jonka välityksellä voit tutustua paremmin itseesi ja Jumalaan”.

Gospel-lattarit™️ pääkouluttaja Virpi Nyman on pappi, kouluttaja Kansan Raamattuseurassa, musiikin sekatyönainen sekä Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja. Gospel-lattarit veivät aikuisiällä Virpin täysin mukanaan energisyydellä, iloisuudella ja armollisuudella. Ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Virpi haluaa ohjaajana hoksauttaa osallistujan oman kehon liikekielen mahdollisuuksiin. Pappina tanssin lomaan sujahtaa usein jokin rohkaiseva ajatus Raamatusta tai rukous. Mm. naistenpäiville Virpi rakentaa kokonaisuuden, johon sisältyy raamattuopetusta, gospel-lattareita ja vaikka rukoustanssia.

Gospel-liikuntatyön koordinaattori Eliisa Saarinen koordinoi oman yrittäjyys- ja terapiatyönsä lisäksi GL-tapahtumia, leirejä ja Tampereen NNKY:n gospel-liikuntatyötä. Eliisa näkee gospel-liikuntatyön merkityksellisenä työnä, jossa yhdistyy kehollisuus, luova liikkuminen ja hengellisyys. Se edesauttaa naisen itsetunnon kohenemista ja terveen kehonkuvan vahvistamista.

Siirry tästä Gospel-lattarit™ Facebook-profiiliin »
Siirry tästä Gospel-lattarit™ Instagram-kuviin » 

Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!

Lue lisää: