Gospel-lattareista

Gospel-lattarit haluaa olla peili, jonka kautta voit nähdä itsesi Jumalan silmin.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Kanssasi tanssimassa:

Asta Lehtimäki on tanssi-liiketerapeutti, tanssinohjaaja sekä Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Latinalaista tanssia Asta on ohjannut vuodesta 2005 eri yhteyksissä. Latinalaistanssien vaihtelevuus, tunnelataus ja kokonaisvaltaisuus kiehtovat loputtomasti. Asta opettaa tanssia sisältä ulospäin, perusteellisesti. Onnistumisen kokemus ja tanssin mukaan tempautuminen antaa hetkellisen ymmärryksen siitä, miten todella voidaan ylistää ja iloita sekä juhlistaa Jumalalta lahjaksi saatua, kaunista ja näppyineenkin arvokasta kehoa.

Piialiina Helminen on tanssija/tanssiohjaaja, erityisopettaja, pappi ja Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Piialiina uskoo, että jokaisen on tärkeä kuulla olevansa Jumalan silmissä rakas. “Näiden aihepiirien käsittelyssä tanssi avaa uusia ja raikkaita kanavia käsitellä omia tunteita. Gospel-lattarit™- tunnilla musiikki, liikkeet ja yhteys muodostavat kokonaisuuden, jonka välityksellä voit tutustua paremmin itseesi ja Jumalaan”.

Virpi Nyman on pappi, kouluttaja Kansan Raamattuseurassa, musiikin sekatyönainen sekä Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja. Gospel-lattarit veivät aikuisiällä Virpin täysin mukanaan energisyydellä, iloisuudella ja armollisuudella. Ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Virpi haluaa ohjaajana hoksauttaa osallistujan oman kehon liikekielen mahdollisuuksiin. Pappina tanssin lomaan sujahtaa usein jokin rohkaiseva ajatus Raamatusta tai rukous. Mm. naistenpäiville Virpi rakentaa kokonaisuuden, johon sisältyy raamattuopetusta, gospel-lattareita ja vaikka rukoustanssia.

Venla Wacklin-Mäki-Kerttula on Gospel-liikuntatyön koordinaattori, sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Venlalle Gospel-lattarit™ on tullut tutuksi monien ystävien ja tuttavien kautta sekä pieninä käytännön makupaloina vuosien varrelta. “Toiminnassa puhuttelee erityisesti sen armollisuus ja vapaus heittäytyä – mikä ei ole itselleni kovinkaan yleinen kokemus, mitä tulee tanssimiseen – sekä se, että myös kroppa tulee oikeasti huomioiduksi osana Jumalan luomaa kokonaisuutta.”

Siirry tästä Gospel-lattarit™ Facebook-profiiliin »
Siirry tästä Gospel-lattarit™ Instagram-kuviin » 

Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!

Lue lisää: