Keikat

Minkälaista Gospel-liikuntaa saisi olla?

Sinun on mahdollista tilata Gospel-liikuntaa omaan seurakuntaasi tai yhteisöösi. Tanssipäivä tai -tilaisuus suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaiseksi. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Gospel-lattarit™- tunti, tyky-tunti, työpaja, nuortenilta, tanssileiri tai ohjaajakoulutus. Tapahtuma voi sisältää tanssia, kehonhuoltoa, hartautta, raamattuopetusta ja rentoutusta tai vaikkapa tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia.

Jokaiseen gospel-liikuntatuntiin sisältyy rukousta sekä erilaisia itsetuntoon, luomiseen ja ihmiskuvaan liittyviä elementtejä. Tanssia opetellaan perusteista lähtien ja sen ymmärtäminen tehdään helpoksi. Liikkeiden kautta etsitään kehon liikeratoja ja opitaan hahmottamaan kehon rajoja ja erilaisia ulottuvuuksia.

Gospel-lattarit™ -vierailuja toteuttavat pääkouluttajat Asta Lehtimäki, Piialiina Helminen ja Virpi Nyman sekä ohjaajat, joilla on pitkä ohjaushistoria. Käytännön asioista sovitaan Gospel-liikuntatyön koordinaattori Eliisa Saarisen kanssa sähköpostitse gospelliikunta(at)tnnky.fi tai puhelimitse p. 044 784 7088. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tilaisuuden kestosta riippuen päivähinnat vaihtelevat 150 – 350 euron välillä per ohjaaja (+ matkakorvaukset sopimuksen mukaan). Usean kerran sarjalle lasketaan edullisempi kokonaishinta.