Vapaaehtoistyöhön

Olisitko kiinnostunut toimimaan tukihenkilönä yksinhuoltajaäidille tai vapaaehtoisena Itu-perhetyön avoimessa ryhmätoiminnassa?

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Kaisa Koponen, p. 044 774 0001, kaisa.koponen@tnnky.fi  Voit myös käydä täyttämässä yhteydenottolomakkeen alla olevasta linkistä. Sinuun otetaan yhteyttä tapaamisen sopimiseksi ja sen kartoittamiseksi, missä ryhmässä tai työmuodossa voisit toimia vapaaehtoisena  -> Vapaaehtoistyön mahdollisuudet Itu-perhetyössä

KUTSU KOULUTUKSEEN

Vuosittainen Itu-työn ja Itu-perhetyön yhteistyössä toteuttama vapaaehtoisten virkistys- ja koulutuspäivä on tänä vuonna marraskuussa la 19.11.2022. Tänä vuonna tarjoamme vapaaehtoisillemme teoriaa, työkaluja ja oivalluksia tunnetaitotyöskentelystä, joita monenlaisissa asiakaskohtaamisissa tarvitaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan avuksi Itu-perhetyön avoimeen ryhmätoimintaan tai tukihenkilöksi yksihuoltajalle (2h/vko – väh.6kk) niin tule mukaan koulutukseen niin pääset heti hyödyntämään taitoja niin omassa elämässä kuin asiakkaiden parissa eri konteksteissa.  Yhtä lailla jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Itu-työn vapaaehtoiseksi esim. maanantai-iltaisin toimivaan yh-kahvilaan niin tule mukaan! Lataa tästä tämän vuoden koulutusesite, mistä näet tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet -> Kutsu vapaaehtoisten koulutus- ja virkistyspäivään 19.11.2022

Lämpimästi tervetuloa kaikki tutut ja uudet vapaaehtoiset!

Käy katsomassa Suomen NNKY-liiton tekemä video Vapaaehtoisvoimaa NNKY:ssä.

Vapaaehtoistyö ja vapaaehtoiset ovat merkittävä kansalaisjärjestötoiminnan voimavara. Vapaaehtoistyö myös antaa tekijälleen paljon: henkistä pääomaa, mahdollisuuden omien lahjojen likoon laittamiseen, merkityksellistä yhteisöllisyyttä, iloa ja mielekästä arkea.

Tampereen NNKY:n toiminnassa on mukana viikoittain iso joukko tyttöjä ja naisia eri ikäryhmistä ja etnisistä taustoista. Mukaan mahtuu monenmoista elämäntarinaa iloineen ja suruineen.

Yksi asia on kaikille yhteistä: jokainen on ainutlaatuinen.

Vapaaehtoisille on tarjolla mm. seuraavia tehtäviä:

  • lastenhoitajia äiti-lapsiryhmiin ja joskus myös tilaisuuksiin
  • lähimmäisiä maahanmuuttajatyöhön ja -ryhmiin
  • kahvitusvastaavia ja tarjoiluapua tilaisuuksiin
  • apulaisia postitustalkoisiin
  • jauhopeukaloita tilaisuuksien tarjottavien valmistukseen (kokkejakin joskus kaivataan)
  • satunnaisesti avustajia messu- ja myyjäistilaisuuksiin

Huom! Sinulla voi olla myös sellaista annettavaa, jonka perään emme osaa edes kysellä.

Sitoutumisen määrän voi jokainen mitoittaa omien resurssiensa mukaan. Tarvittaessa kirjoitamme tehdystä vapaaehtoistyöstä todistuksen, jonka avulla voi osoittaa omaa osaamista ja kokemusta työnhaussa tai opiskelussa.

Tiedustelut:
Annamari Herranen, p. 050 3074078, annamari.herranen@tnnky.fi