Tunnit Suomessa

HUOM! Kartta toimii parhaiten, kun avaat sen koko ruudun -tilaan kartan oikealla yläkulmassa olevasta kuvakkeesta.
Kartalla pääset liikkumaan painamalla hiiren vasemman painikkeen pohjaan.
Nähdäksesi tarkemmat tiedot paikkakunnan Gospel-lattarit -tanssitunneista, klikkaa punaista merkkiä.

Olet sydämellisesti tervetullut tunneillemme!

Kaikille tunneille voit tulla kokeilemaan ikään ja kuntoon katsomatta. Tunneilla treenataan kehon hallintaa ja tanssitaan kunkin ryhmän tason mukaisia, lyhyitä koreografioita. Kaikille tunneillemme kannattaa varata mukaan vettä ja tanssiin sopivat jalkineet. Ilmoittaudu ohjaajalle ensimmäisellä tunnillasi ja kysy lisää.

Kanssasi tanssimassa:

Asta Lehtimäki on tanssi-liiketerapeutti, tanssinohjaaja sekä Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Latinalaista tanssia Asta on ohjannut vuodesta 2005 eri yhteyksissä. Latinalaistanssien vaihtelevuus, tunnelataus ja kokonaisvaltaisuus kiehtovat loputtomasti. Asta opettaa tanssia sisältä ulospäin, perusteellisesti. Onnistumisen kokemus ja tanssin mukaan tempautuminen antaa hetkellisen ymmärryksen siitä, miten todella voidaan ylistää ja iloita sekä juhlistaa Jumalalta lahjaksi saatua, kaunista ja näppyineenkin arvokasta kehoa.

Piialiina Helminen on tanssija/tanssiohjaana, erityisopettaja, pappi ja Gospel-lattarit™- pääkouluttaja. Piialiina uskoo, että jokaisen on tärkeä kuulla olevansa Jumalan silmissä rakas. “Näiden aihepiirien käsittelyssä tanssi avaa uusia ja raikkaita kanavia käsitellä omia tunteita. Gospel-lattarit™- tunnilla musiikki, liikkeet ja yhteys muodostavat kokonaisuuden, jonka välityksellä voit tutustua paremmin itseesi ja Jumalaan”.

Milka Lintinen on vs. gospel-liikuntatyön koordinaattori, sosionomi (YAMK) ja artenomi (AMK). ”Kulttuurin, taiteen ja liikunnan hyvinvointivaikutukset ovat tutkitusti merkittäviä. Kun tähän yhdistetään hengellisyys ja elävän Jumalan läsnäolo, ollaan ylivoimaisen yhdistelmän äärellä. Tätä ovat Gospel-lattarit! On suuri ilo ja etuoikeus saada osallistua tämän työmuodon eteenpäin viemiseen.”

Gospel-lattarit™ -vertaisohjaajat:

Kotka
Leena Ronkainen

Kuopio
Mirkka Von Bremen-Rahunen

Lieto
Marita Kraama

Laukaa
Kati Kujanpää

Pirkanmaa
Nina Lehtinen
Erja Lempinen
Tuikku Närhi
Heli Orre
Mervi Perkiö-Kuosmanen
Senni Rönkkö
Maarit Saarela
Riikka Salo
Mari Vuorisalmi

Pori
Riikka Lähde
Tiia Syrjälä

Pääkaupunkiseutu
Mari Chaulagai
Minttu Kullström
Virpi Nyman
Merja Rantala

Raisio
Hannele Siltala
Taru Kervilä
Heli Gustafsson
Niina Nyblom

Riihimäki
Anette Syrjälä
Paula Heimo

Seinäjoki
Henna Jousmäki
Maria Loukola

Siilinjärvi
Jenni Shakya

Turku
Marita Kraama

Vaasa
Tiia Tervonen

 

Haluatko ohjaajaksi – klikkaa