Tanssipäivät ja leirit

Poikkeusolojen Gospel-lattarit™

Tampereen NNKY haluaa mahdollistaa Gospel-lattareiden tanssimisen korona-epidemian aikaan myös kotona! Tue siis toimintaamme, ja tilaa itsellesi pääkouluttajamme Asta Lehtimäen Gospel-lattarit™-tunteja viiden euron kappalehintaan. Tanssitunnit ovat kaikille sopivia, perus Gospel-lattarit™-tunteja.

Tunteja tarjotaan yhteensä kymmenen kappaletta. Sinun ei tarvitse ladata videotiedostoa koneellesi, vaan voit katsoa tanssivideon nettilinkin kautta. Videolinkit ovat katsottavissa useita kertoja, niin kauan kuin me tai palveluntarjoaja pitää linkin aktiivisena eikä poista sitä.
Ensimmäinen 30min testivideo on tilaajille ilmainen ja se lähetetään viikon kuluessa tilauksesta. Tämän jälkeen saat tilaamasi määrän videolinkkejä sähköpostiisi. Voit valita yhden, viiden tai kymmenen 60min tanssitunnin kappalemäärän tilauksen yhteydessä. Tilauslomake löytyy tästä linkistä.
Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta(ät)tnnky.fi.

 

Syksy 2020

28. – 30.8. “Ihme nainen” Gospel-lattarit™-leiri ja ohjaajakoulutus GL Salongilla, Tampereella
Kaikille avoin tanssileiri, joka sisältää ohjaajakoulutuksen. Tervetuloa mukaan! Leirin tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kevät 2021

11.2. ja 18.3.2021 Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -koulutus
Koulutuksessa yhdistetään kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta uusilla luovilla tavoilla. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat tutkia liikunnallisten menetelmien hyötyä omassa työssään tai vapaaehtoisuudessaan. Koulutuksen tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.