Tanssipäivät ja leirit

Kevät 2021 – tanssipäivät

Gospel-lattarilauantai 17.4.2021 klo 13-15 Tampereella, GL Salongilla
Tule tanssimaan parin tunnin ajaksi GL Salongille lattarilauantain merkeissä! Tanssittamassa Senni ja Asta. Päivän osallistumismaksu on 10€. Tanssit jaetaan niin, että klo 13-14 mennään alkeita, ja klo 14-15 vähän pidempää koreografiaa. Mukana voi silti olla aloittelijakin koko päivän. Ilmoittautumiset täältä 14.4. mennessä. Tervetuloa mukaan!
Huom! Aamupäivässä on klo 11-13 myös Astan järjestämä brunssi vankilatyön uusimpien kuulumisten merkeissä. Voit tulla siis mukaan jo klo 11 alkaen.

Kevät 2021 – leirit ja koulutukset

Gospel-lattarit™ -ohjaajien Basaari – siirtyy myöhemmälle keväällä 2021!
Vertaistuki- ja koulutuspäivä GL-ohjaajille Salossa. Lisätietoja tulossa!

11.2. ja 18.3.2021 Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -koulutus
Koulutuksessa yhdistetään kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta uusilla luovilla tavoilla. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat tutkia liikunnallisten menetelmien hyötyä omassa työssään tai vapaaehtoisuudessaan. Koulutuksen tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

24.-25.4.2021 Intro – Uusien ohjaajien koulutusleiri, GL Salonki Tampere
Ihan tuoreiden tai ohjaamista harkitsevien oma leiri! Hinta 125 € (lisenssillä 100 €), ilmoittautuminen aukeaa keväällä.

28.-29.8. Gospel-lattarit™ -ohjaajajakoulutus, GL Salonki Tampere 
Uuden kauden aloittava koulutusleiri ohjaajille. Hinta 125 € (lisenssillä 100 €), ilmoittautuminen aukeaa alkukesästä.

Marras-joulukuun kaikille avoin Gospel-lattarit™ -leiri Vivamossa Lohjalla
Tule tanssimaan koko viikonlopuksi Vivamoon, mukana myös ohjaajakoulutus! Tarkemmat leiritiedot tulossa myöhemmin.

Poikkeusolojen Gospel-lattarit™

Tampereen NNKY haluaa mahdollistaa Gospel-liikunnan myös kotona Covid 19 -epidemian aikaan! Tue siis toimintaamme, ja tilaa itsellesi tanssi- ja liikuntavideoita kotiin käytettäväksi tältä lomakkeelta! Kevätkaudella 2021 tulossa myös uusi videopaketti myyntiin!

Tälle syksylle tarjoamme seuraavanlaisia videopaketteja:

Gospel-lattarit™ -videopaketit 1-3 (á 5x60min), 25 €/videopaketti
Armollista liikettä, rytmikästä musiikkia ja hoitavaa rukousta – tästä koostuu perus Gospel-lattarit™-tanssitunti! Sopii kaikille innokkaille tanssitaustasta riippumatta. Videopaketit 1 ja 2 on kuvattu keväällä 2020, ja videopaketti 3 nyt syksyllä 2020.

Gospel-lattarit™ Special (5x30min) 25 €
Puoleen tempoon tanssittu Gospel-lattarit™-tanssitunti. Rauhallisempaa liikettä, oman kehon liikeratojen etsintää ja musiikista nauttimista! Sopii erityisesti ihanasti ikääntyneille.

GL Keho (5x40min) 25 €
Kehonhuoltoa, pientä punttien käyttöä ja keskivartalon vahvistamista sekä hula-vanteilua, johon voi osallistua myös ilman vannetta. Käytä omana treeninään tai Gospel-lattarit™-tunnin jatkeena!

Gospel Pilates (5x40min + 2x20min) 50 €
Helppoja kehonhuollon ja lihaskunnon vahvistamisen harjoitteita Pilates-metodin mukaisesti. Mukana kaksi lyhyempää lisävideota, jotka sisältävät haastavampia harjoitteita perustunnin jatkoksi. Suosittelemme lämpimästi tätä rauhallista ja kehoa huoltavaa liikuntamuotoa!

Videot saat käyttöösi videolinkkeinä sähköpostin kautta. Sinun ei tarvitse ladata mitään tai kirjautua mihinkään, vaan linkki aukeaa nettiselaimessa. Videot ovat katsottavissa maaliskuun 2021 loppuun saakka. Tilauksesi laskun saat erillisenä viestinä sähköpostiisi tai lähetettynä kotiosoitteeseesi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti, joten tilauksen vastaanottamisessa voi olla pieniä viiveitä.
Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta(ät)tnnky.fi.