Tunnit Tampereella

Gospel-lattarit™ Tampereella

Syyskausi on päättynyt, ja kevätkauden tunnit jatkuvat tammikuussa. Seuraa nettisivuja ja Facebookia tarkemmista tiedoista!

Maanantaisin klo 18 Gospel-lattarit™ Härmälän seurakuntatalo, Talvitie 26

Tiistaisin klo 18 Gospel-lattarit™ Epilän seurakuntatalo, Suurmäenkatu 5

Kolmena lauantaina Gospel Pilates klo 11 Puistosali, Hämeenpuisto 14F (12.9., 24.10. ja 21.11.) Mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo.

Tunneille myydään kuuden kerran vihkolippuja 49 €:n hintaan (40 € Tampereen NNKY:n jäsenille, työttömille, opiskelijoille, kotityöläisille ja eläkeläisille). Lippuvihkon voi ostaa tilauslomakkeella tunnin ohjaajalta, ja liput käyvät kaikkiin Pirkanmaan Gospel-liikuntatunteihin (Gospel-lattarit™ ja Gospel Pilates). Hinta laskutetaan sähköpostitse tilauslomakkeen tietojen perusteella. Lippuvihkon voi ostaa myös kaverin kanssa puoliksi, jos näyttää siltä, että pääsee vain muutaman kerran syyskaudella mukaan.

Huom! Lippuvihkot ovat voimassa tämän tanssikauden 2020-2021. Käytä siis kotona olevat lippupaketit syksyn ja kevään tansseissa pois. Uudistamme lippukäytäntöämme jo kevään aikana sähköiseen muotoon.

Covid 19 -epidemian vuoksi pyydämme, että tulet tunnille vain terveenä. Huolehdithan käsihygieniasta ennen tunnin alkua ja sen aikana. 1-2 metrin turvaväliä pyritään huomioimaan tanssiessa mahdollisimman hyvin, ettei hengityksen kautta pääsisi tartuntoja leviämään. Muistathan turvavälin myös pukuhuoneessa sekä tanssiystäviä ja ohjaajia kohdatessa.

Poikkeusolojen Gospel-lattarit™

Tampereen NNKY haluaa mahdollistaa Gospel-liikunnan myös kotona Covid 19 -epidemian aikaan! Tue siis toimintaamme, ja tilaa itsellesi tanssi- ja liikuntavideoita kotiin käytettäväksi 1.9. alkaen tältä lomakkeelta!

Tälle syksylle tarjoamme seuraavanlaisia videopaketteja:

Gospel-lattarit™ -videopaketit 1-3 (á 5x60min), 25 €/videopaketti
Armollista liikettä, rytmikästä musiikkia ja hoitavaa rukousta – tästä koostuu perus Gospel-lattarit™-tanssitunti! Sopii kaikille innokkaille tanssitaustasta riippumatta. Videopaketit 1 ja 2 on kuvattu keväällä 2020, ja videopaketti 3 nyt syksyllä 2020.

Gospel-lattarit™ Special (5x30min) 25 €
Puoleen tempoon tanssittu Gospel-lattarit™-tanssitunti. Rauhallisempaa liikettä, oman kehon liikeratojen etsintää ja musiikista nauttimista! Sopii erityisesti ihanasti ikääntyneille.

GL Keho (5x40min) 25 €
Kehonhuoltoa, pientä punttien käyttöä ja keskivartalon vahvistamista sekä hula-vanteilua, johon voi osallistua myös ilman vannetta. Käytä omana treeninään tai Gospel-lattarit™-tunnin jatkeena!

Gospel Pilates (5x40min + 2x20min) 50 €
Helppoja kehonhuollon ja lihaskunnon vahvistamisen harjoitteita Pilates-metodin mukaisesti. Mukana kaksi lyhyempää lisävideota, jotka sisältävät haastavampia harjoitteita perustunnin jatkoksi. Suosittelemme lämpimästi tätä rauhallista ja kehoa huoltavaa liikuntamuotoa!

Videot saat käyttöösi videolinkkeinä sähköpostin kautta. Sinun ei tarvitse ladata mitään tai kirjautua mihinkään, vaan linkki aukeaa nettiselaimessa. Videot ovat katsottavissa vuoden 2020 loppuun saakka. Tilauksesi laskun saat erillisenä viestinä sähköpostiisi tai lähetettynä kotiosoitteeseesi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti, joten tilauksen vastaanottamisessa voi olla pieniä viiveitä.
Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta(ät)tnnky.fi.

Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!