Tunnit Tampereella

——————————————————————————————————————–

Kevään Gospel-lattareiden lähiopetustunnit Tampereella on Covid 19 -epidempian vuoksi peruttu. Ilmoitamme mahdollisista kesän tapahtumista tuonnempana.

Jos tanssijalka vipattaa siihen malliin, että pitäisi päästä liikkumaan hetimiten, voit käydä tilaamassa Gospel-lattareiden videopaketteja täältä.

——————————————————————————————————————–

 

* Gospel-lattarit™ Tampereella *

Tunneille myydään kuuden kerran lippuvihkoja 49 €:n hintaan (40 € Tampereen NNKY:n jäsenille, työttömille, opiskelijoille, kotityöläisille ja eläkeläisille). Lippuvihkon voi ostaa tilauslomakkeella tunnin ohjaajalta tai sähköisellä lomakkeella. Liput käyvät kaikkiin Pirkanmaan Gospel-liikuntatunteihin (Gospel-lattarit™ ja Gospel Pilates). Hinta laskutetaan sähköpostitse tilauslomakkeen tietojen perusteella.

Huom! Lippuvihkot ovat voimassa toistaisesti. Käytä siis kotona olevat liput pois yksin tai kaverin kanssa.

Covid 19 -epidemian vuoksi pyydämme, että tulet tunnille vain terveenä. Huolehdithan käsihygieniasta ennen tunnin alkua ja sen aikana. 2 metrin turvaväliä pyritään huomioimaan tanssiessa mahdollisimman hyvin, ettei hengityksen kautta pääsisi tartuntoja leviämään. Muistathan turvavälin myös pukuhuoneessa sekä tanssiystäviä ja ohjaajia kohdatessa.

 

* Gospel-lattarilauantai 17.4.2021 klo 13-15 GL Salonki * – PERUTTU

 

* Poikkeusolojen Gospel-lattarit™ *

Tampereen NNKY haluaa mahdollistaa Gospel-liikunnan myös kotona Covid 19 -epidemian aikaan! Tue siis toimintaamme, ja tilaa itsellesi tanssi- ja liikuntavideoita kotiin käytettäväksi. Uusin videopaketti on juuri ilmestynyt! Sen lisäksi tarjolla on vanhoja tuttavuuksia sekä edullisia tarjouskomboja. Videolinkit ovat katsottavissa toukokuun 2021 loppuun asti. Tilaustiedot löydät täältä. 
 
Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta(ät)tnnky.fi.
 

 Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!