Tunnit Tampereella

Gospel-lattarit™ Tampereella

Kevätkausi alkaa 1.2.2021 (pl. hiihtoloma vko 9 ja pääsiäinen vko 13)

HUOM! Alueviraston linjauksen mukaisesti emme järjestä tammikuun aikana aikuisten sisäliikuntaa, vaan kauden aloitus on vasta helmikuun alusta. Ilmoitamme tammikuun lopulla, jos rajoitukset vielä jatkuvat ja aloitus siirtyy maaliskuun alkuun. 

Maanantaisin Härmälän seurakuntatalo, Talvitie 26
klo 18 Gospel-lattarit™ (Erja ja Mervi)
klo 19 Gospel Pilates noin joka toinen viikko 18.1., 1.2., 22.2. ja 8.3. (Marianna). Mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo.

Tiistaisin Epilän seurakuntatalo, Suurmäenkatu 5
klo 18 Gospel-lattarit™ (Asta, Mari ja Senni)

Tunneille myydään kuuden kerran lippuvihkoja 49 €:n hintaan (40 € Tampereen NNKY:n jäsenille, työttömille, opiskelijoille, kotityöläisille ja eläkeläisille). Lippuvihkon voi ostaa tilauslomakkeella tunnin ohjaajalta tai sähköisellä lomakkeella. Liput käyvät kaikkiin Pirkanmaan Gospel-liikuntatunteihin (Gospel-lattarit™ ja Gospel Pilates). Hinta laskutetaan sähköpostitse tilauslomakkeen tietojen perusteella.

Huom! Lippuvihkot ovat voimassa toistaisesti. Käytä siis kotona olevat liput pois yksin tai kaverin kanssa.

Covid 19 -epidemian vuoksi pyydämme, että tulet tunnille vain terveenä. Huolehdithan käsihygieniasta ennen tunnin alkua ja sen aikana. 2 metrin turvaväliä pyritään huomioimaan tanssiessa mahdollisimman hyvin, ettei hengityksen kautta pääsisi tartuntoja leviämään. Muistathan turvavälin myös pukuhuoneessa sekä tanssiystäviä ja ohjaajia kohdatessa.

Gospel-lattarilauantai 17.4.2021 klo 13-15 GL Salonki

Tule tanssimaan parin tunnin ajaksi GL Salongille lattarilauantain merkeissä! Tanssittamassa Senni, Mervi  ja Asta. Päivän osallistumismaksu on 10€. Tanssit jaetaan niin, että klo 13-14 mennään alkeita, ja klo 14-15 vähän pidempää koreografiaa. Mukana voi silti olla aloittelijakin koko päivän. Ilmoittautumiset 14.4. mennessä. Tervetuloa mukaan!
Huom! Aamupäivässä on klo 11-13 myös Astan järjestämä brunssi vankilatyön uusimpien kuulumisten merkeissä. Voit tulla siis mukaan jo klo 11 alkaen.

Poikkeusolojen Gospel-lattarit™

Tampereen NNKY haluaa mahdollistaa Gospel-liikunnan myös kotona Covid 19 -epidemian aikaan! Tue siis toimintaamme, ja tilaa itsellesi tanssi- ja liikuntavideoita kotiin käytettäväksi tältä lomakkeelta! Tulossa myös uusi videopaketti alkuvuoden 2021 aikana!

Tälle syksylle tarjoamme seuraavanlaisia videopaketteja:

Gospel-lattarit™ -videopaketit 1-3 (á 5x60min), 25 €/videopaketti
Armollista liikettä, rytmikästä musiikkia ja hoitavaa rukousta – tästä koostuu perus Gospel-lattarit™-tanssitunti! Sopii kaikille innokkaille tanssitaustasta riippumatta. Videopaketit 1 ja 2 on kuvattu keväällä 2020, ja videopaketti 3 nyt syksyllä 2020.

Gospel-lattarit™ Special (5x30min) 25 €
Puoleen tempoon tanssittu Gospel-lattarit™-tanssitunti. Rauhallisempaa liikettä, oman kehon liikeratojen etsintää ja musiikista nauttimista! Sopii erityisesti ihanasti ikääntyneille.

GL Keho (5x40min) 25 €
Kehonhuoltoa, pientä punttien käyttöä ja keskivartalon vahvistamista sekä hula-vanteilua, johon voi osallistua myös ilman vannetta. Käytä omana treeninään tai Gospel-lattarit™-tunnin jatkeena!

Gospel Pilates (5x40min + 2x20min) 50 €
Helppoja kehonhuollon ja lihaskunnon vahvistamisen harjoitteita Pilates-metodin mukaisesti. Mukana kaksi lyhyempää lisävideota, jotka sisältävät haastavampia harjoitteita perustunnin jatkoksi. Suosittelemme lämpimästi tätä rauhallista ja kehoa huoltavaa liikuntamuotoa!

Videot saat käyttöösi videolinkkeinä sähköpostin kautta. Sinun ei tarvitse ladata mitään tai kirjautua mihinkään, vaan linkki aukeaa nettiselaimessa. Videot ovat katsottavissa maaliskuun 2021 loppuun saakka. Tilauksesi laskun saat erillisenä viestinä sähköpostiisi tai lähetettynä kotiosoitteeseesi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti, joten tilauksen vastaanottamisessa voi olla pieniä viiveitä.
Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta(ät)tnnky.fi.

Tilaa 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvä Gospel-liikuntatyön uutiskirje sähköpostiisi!