Äidikepalvelu

Luotettavaa lastenhoitoa tilapäiseen tarpeeseen vuodesta 1972

HELPPOA JA VAIVATONTA:

1.) Tilaa hoitaja äidikevälittäjältä alla olevalla kaavakkeella tai numerosta 040 586 5045 (ma – pe klo 9 – 12). 

  • Jos hoidontarve on alle 24 tunnin kuluttua, tilaa hoitaja aina puhelimitse.
    Hoitajaa on vaikea saada samalle tai seuraavalle päivälle, joten teethän tilauksen hyvissä ajoin!
  • Äidikevälittäjä ottaa yhteyttä kaavakkeella hoitajan tilanneeseen asiakkaaseen arkisin 24 tunnin sisään. Uusiin asiakkaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse, vanhoille asiakkaille varaus voidaan vahvistaa myös tekstiviestillä tai sähköpostilla.
  • Hoitajaa tilattaessa kannattaa antaa selkeät hoito-ohjeet. Täytäthän ensimmäisellä kerralla kaavakkeen huolellisesti. Huomioi aikatauluissa, että on hyvä varata keskusteluaikaa hoitajan kanssa sekä hoidon alkaessa että sen jälkeen. Ensimmäisellä hoitokerralla suosittelemme varaamaan aikaa myös tutustumiseen.
  • Lastenhoitajien työ on ensisijaisesti lastenhoitoa. Tarvittaessa he voivat valmistaa välipalan tai aterian. Koko päivän kestävässä hoitojaksossa hoitaja aterioi perheessä. Sairaan lapsen hoitotilanteessa on toivottavaa, että perheen terveet lapset viettävät päivänsä mahdollisessa hoitopaikassaan.
  • Jokainen äidike eli lastenhoitaja on käynyt lastenhoitotaitoja käsittelevän äidikekurssin.

2.) Maksa lastenhoitajan antama lasku. Ei muuta! Välityspalvelu huolehtii työnantajamaksuista.

Hinta yksityiselle tilaajalle on 19 euroa tunnilta. Sunnuntaityökorotus 100 %. Äidikkeen matkat maksetaan julkisen liikenteen kertamaksun mukaisesti.

HUOM! Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme yhden lastenhoitotunnin hinnan. Poikkeuksena sairastapaukset. Mikäli lastenhoito peruuntuu kokonaan ilman ilmoitusta, veloitetaan hoitajan matkakulut sekä sovittu lastenhoitoaika kokonaisuudessaan.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.
Lue kotitalousvähennyksestä täältä.
Näin ilmoitat kotitalousvähennyksen.

Tilaa lastenhoitaja tällä kaavakkeella: